MOPAN Suceava

Winona Ryder a sărit în apărarea fostului ei iubit, Johnny Depp, în urma acuzațiilor de violență fizică aduse acestuia de soția cu care se află în divorț – Amber Heard. Vedeta a declarat pentru ziarul The Time că actorul nu a fost niciodată violent cu ea și că, deși relația lor a avut loc cu decenii în urmă, acuzațiile aduse acestuia i se par „de neimaginat”.

Vorbesc doar din propria experiență, care a fost extrem de diferită față de ceea ce se spune acum. Nu a fost așa niciodată, niciodată cu mine. Nu m-a abuzat niciodată. Eu îl cunosc doar ca fiind un om bun, iubitor, sufletist, un om foarte, foarte protector cu persoanele pe care le iubește. Nu am fost acolo. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Nu fac pe nimeni mincinos. Spun doar că este dificil și supărător pentru mine ceea ce aud. Relația noastră a avut loc cu mult timpîn urmă, dar am fost împreună aproape patru ani și pentru mine a fost o relație importantă. Imaginați-vă cum ar fi dacă o persoană cu care v-ați iubit – aveam 17 ani când l-am cunoscut – ar fi acuzată de așa ceva. A fost un șoc pentru mine. Nu l-am văzut niciodată violent față de cineva.”, a spus Winona Ryder, potrivit sursei citate.

Ryder și Depp au început să se întâlnească în 1990, după ce s-au cunoscut la premiera unui film, iar cinci luni mai târziu s-au logodit. În timpul relației lor, actorul și-a făcut celebrul tatuaj ‘Winona Forever’, pe brațul drept, dar l-a transformat în ‘Wino Feorever’ după ce s-au despărțit, în 1993.

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, l-a acuzat pe actor de violență fizică, în mai, și obținut chiar și un ordin de restricție împotriva lui. Avocații lui Depp au negat orice acuzație de abuz și au spus că Heard dă declarații mincinoase cu scopul de a obține beneficii financiare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava