MOPAN Suceava

Rapper-ul Wiz Khalifa nu regretă că mariajul cu Amber Rose nu a ţinut, însă îşi doreşte ca fiul lor să nu fi fost martor al acestei drame, potrivit contactmusic.com.

Wiz Khalifa şi Amber Rose s-au despărţit în septembrie 2014, la un an după ce s-au căsătorit. Acum sunt prieteni, deşi o lungă perioadă şi-au aruncat cuvinte grele unul altuia în mod public.

Muzicianul a declarat, potrivit sursei citate: “Simt că încheierea acelei relaţii m-a ajutat foarte mult. Am învăţat cum să fiu prezent acolo unde trebuie să fiu prezent. Am fost prezent în acea relaţie, dar la acea vârstă şi cu tot ce se întâmpla atunci în viaţa mea… se pare că nu era ceea ce trebuia pentru mine. Uneori ajută să mergi mai departe, chiar dacă a fost foarte greu.”

Starul în vârstă de 28 de ani a fost mai îngrojorat de impactul pe care-l va avea despărţirea lor asupra copilului lor de trei ani, Sebastian, decât de sentimentele sale. “Am fost trist când s-a încheiat, dar nu am intrat în depresie. Nu am fost depresiv niciodată în viaţa mea. Am fost trist pentru că treceam prin foarte multe, iar fiul meu era implicat şi el, iar asta m-a durut, pentru că scopul meu este să-mi cresc băiatul aşa cu vreau. Îmi place să deţin controlul, iar faptul că atunci nu puteam controla lucrurile m-a derutat. Nu am ştiut cum să fac faţă, nu îţelegeam sentimentele prin care mă încercau. Un an mai târziu, sunt mult mai deştept şi mult mai pregătit să fac faţă lucrurilor dificile.”, a mai spus Wiz Khalifa, potrivit ContactMusic.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava