• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Wiz Khalifa a spus că, devenind tatăl lui Sebastian, în urmă cu șase ani, a fost nevoit să devină „mai responsabil”.

Rapper-ul în vârstă de 31 de ani, care îl are pe Sebastian împreună cu fosta sa soție Amber Rose, a spus că adoră să fie tată și că acest lucru l-a făcut să fie un om mai bun. „Bash (Sebastian) joacă un rol uriaș în această tranziție – și faptul că nu sunt cu mama lui, de asemenea, pentru că m-a forțat să fiu mai responsabil și să fac lucruri pe care în mod normal nu le-aș fi făcut. Cu cât crește mai mult, cu atât mai multă influență am asupra lui. Așa că nu este neapărat despre a te asigura că e bine, ci, de fapt, despre a fi acolo, despre a fi prezent.”, a declarat starul, potrivit contactmusic.com.

Și rudele muzicianului au văzut schimbarea acestuia în bine. În documentarul ‘Wiz Khalifa: Behind the Cam’ tatăl său, Laurence Thomaz, a spus: „Sebastian l-a făcut să se maturizeze, l-a făcut mai serios și l-a făcut să înțeleagă: ‘Trebuie să fiu acolo; nu pot să mai fac lucrurile periculoase, nechibzuite pe care le făceam cândva: îl am pe acest tip micuț de care trebuie să am grijă’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava