• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est își va dezvolta zborurile de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Anunțul cu privire la viitoarele curse va fi făcut joi, 3 noiembrie a.c., de reprezentanții companiei Wizz Air, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Palatul Administrativ din Suceava. La conferință vor participa directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuța. Potrivit anunțului oficial, în cadrul conferinței de presă compania Wizz Air va face un anunț important pentru operațiunile sale din Suceava, fără a se preciza care vor fi destinațiile noi. Este de așteptat ca Wizz Air să anuțe destinații noi către Italia. De precizat că după venirea Wizz Air la Suceava cu zboruri către Londra și Milano, Consiliul Județean a solicitat curse aeriene noi către destinații din Spania, Belgia și Italia.

Wizz Air își dezvoltă zborurile din Suceava, 7.9 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (14 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava