MOPAN Suceava

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi, 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Marea Britanie, cu o reducere de 20% ⃰ pentru toate zborurile din şi spre Regatul Unit. Această reducere considerabilă, valabilă o zi, înseamnă costuri şi mai reduse în această vară pentru pasagerii care călătoresc între Europa Centrală și de Est șiMarea Britanie. Biletele reduse sunt deja disponibile până la miezul nopţii pe wizzair.com.

Prima rută Wizz Air spre Marea Britanie,de pe aeroportul din Otopeni,a fost deschisă în luna ianuarie 2007. Astăzi, linia aeriană operează 14 rute spre această destinaţie, de pe 5 aeroporturi din România. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucureşti – Londra Gatwick şi Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide şi Suceava – Londra Luton.

Tamara Vallois, Head of CommunicationsWizz Air a declarat:Suntem încântați să sărbătorim această aniversare memorabilă împreună cu pasagerii noştri din România. Reducem cu 20% tarifele către rutele noastre din Marea Britanie din întreaga reţea WIZZ şi sperăm că  românii vor folosi această oportunitate să îşi rezerve un city-break într-unul dintre minunatele oraşe britanice. De asemenea, suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe turiştii englezi care vizitează România în timpul vacanţei lor din luna august. Acum că preţurile sunt încă şi mai scăzute, nu cred că mai există motiv să nu călătoriţi în străinătate cu flota tânără WIZZ”.

⃰Discountul de 20% se aplică preţurilor, inclusiv taxelor obligatorii, şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru o nouă rezervare.

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.800 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în anul fiscal încheiat pe 31 martie 2016. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava