Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, din Belgia, că zborurile zilnice pe ruta Suceava – Bruxelles, și retur, vor fi păstrate și pentru viitor sezon de iarnă 2018 – 2019. Gheorghe Flutur a spus că vrea să transmit veștile bune de la Wizz Air pentru pasagerii Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, având în vedere că această companie va menține frecvența zilnică a curselor spre Londra-Luton şi sezonul de iarnă 2018-2019.
Astfel, Flutur a spus că în perioada 28 octombrie 2018 – 30 martie 2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinația Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.
El a spus că Wizz Air a inaugurat ruta Suceava – Londra-Luton în luna august 2016, inițial cu patru zboruri pe săptămână. În sezonul de iarnă actual, din perioada 30 octombrie 2017 – 24 martie 2018, Wizz Air operează cinci curse pe săptămână de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică.
„Odată cu noul program de vară, în perioada 25 martie 2018 – 27 octombrie 2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” spre Londra-Luton, menținând aceeași frecvență și pentru programul de iarnă 2018-2019. așa cum am spus, pe lângă preocupările de a dezvolta aeroportul, avem ca prioritate inițierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaționale precum si zboruri interne. Iar Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunțul în scurt timp”, a declarat șeful administrației județene Suceava, care a adăugat că „pentru că sunt în aceste zile în Bruxelles cu ocazia evenimentelor EDEN 2017, vreau spun că introducerea unui zbor Suceava-Bruxelles este printre priorități, pentru că sunt și foarte multe cereri”.
Gheorghe Flutur a precizat că pentru acest zbor a avut deja discuții cu cei din conducerea TAROM. Șeful administrației județene a anunțat că va avea și alte întâlniri pe aceeași temă. Gheorghe Flutur a subliniat că diaspora suceveană din Belgia transmite numeroase solicitări și argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. „Aceste solicitări ne ajută foarte mult în discuțiile pe care le avem cu operatorii”, a mai declarat Flutur.

Wizz Airr va menține zborurile zilnice pe ruta Suceava – Londra și în sezonul de iarnă viitor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava