Comenzi MOPAN Suceava

Woody Allen îl urăște pe Al Pacino! În timpul pauzei unui recent meci al celor de Knicks, regizorul a avut o discuție cu o persoană care stătea lângă el..

”Un tip care stătea lângă el i-a spus: ”Woody hai să avem o dezbatere!”, a spus o sursă pentru New York Daily News, potrivit showbizspy.com.

”Care este cel mai tare? Sean Penn, Al Pacino, Robert De Niro sau Jack Nicholson? Iar Woody i-a spus: ‚Ei bine, asta este o întrebare interesantă. Nu îl suport pe Al Pacino.’”, a continuat să povestească sursa. Woody a continuat, potrivit sursei citate: ”’Ce este așa bun la ScarFace?’, iar tipul a întrebat ce părere are, atunci, despre The Godfather sau Serpico, Woody răspunzîndu-i: ‚Despre ce vorbim noi aici?”.

”Woody a spus că Sean Penn este minunat și că nu va face niciodată filme de proastă caliate, dar că actorul său favorit este Jack Nicholson. Woody a spus că Jack este cel mai tare și că nimeni nu îl poate egala.”

Woody Allen nu-l suportă pe Al Pacino!, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava