Concert pascal
MOPAN Suceava

Văduva lui John Lennon, Yoko Ono, a anunțat un nou album alcătuit din piese reimaginate din repertoriul ei trecut, inclusiv o reinterpretare a hit-ului ‘Imagine’, potrivit contactmusic.com.

Artista, în vârstă de 85 de ani, a refacut 13 cântece din catalogul său cuprins între anii 1970 și 2009.

Într-o conversație despre primul album de după cel din 2013, ‘Take Me to the Land of Hell’ alături de formația Plastic Ono – care va fi lansat de label-ul propriu al fiului său, Sean, Chimera Music – ea a declarat, conform sursei citate: „Îmi place să creez lucruri într-o nouă manieră. În fiecare zi lucrurile se schimbă.”

Albumul include o reinterpretare a piesei ‘Imagine’, din anul 1971, care a aparținut soțului ei, legendarul membru Beatles, John Lennon, pentru care i s-a acordat anul trecut un premiu care-i recunoștea drepturile de compozitoare, de către Asociația Națională a Editorilor de Muzică.

Clasicul cântec a fost cel mai bine vândut single din cariera solo a lui Lennon, iar văduva sa a fost una dintre inspirațiile și influențele principale din culisele compoziției.

Piesa a primit premiul Centennial Song din partea Asociației Naționale a Editorilor de Muzică în luna iunie a anului trecut, într-o ceremonie care a avut loc la New York, unde s-a anunțat și includerea lui Yoko în rândul compozitorilor.

Directorul Asociației, David Israelite, a declarat în acele momente: „Deși lucrurile erau diferite în anul 1971, astăzi spun cu plăcere că lucrurile stau altfel. Așadar, în această seară am onoarea specială să corectez o eroare făcută cu 46 de ani în urmă și să-i recunosc lui Yoko Ono calitatea de co-compozitor al piesei premiate de noi cu Centennial Song, ‘Imagine’, și să-i acord această distincție binemeritată.”

Un mesaj video lansat în anul 1981, inregistrat de John – care a fost împușcat mortal de Mark David Chapman la reședința sa din New York City, pe 8 decembrie 1980 – a fost difuzat în cadrul festivităților. În imagini Lennon spunea că Yoko merită titlul de compozitor participant la faimoasa piesă datorită influenței și inspirației pe care a acordat-o artistului pentru conținutul versurilor.

‘Warzone’ va fi lansat prin intermediul Chimera Music pe 19 octombrie.

Lista de piese cuprinse pe albumul ‘Warzone’ arată în felul următor:

1. ‘Warzone’

2. .Hell In Paradise’

3. ‘Now Or Never’

4. ‘Where Do We Go From Here’

5. ‘Woman Power’

6. ‘It’s Gonna Rain’

7. ‘Why’

8. ‘Children Power’

9. ‘I Love All of Me’

10. ‘Teddy Bear’

11. ‘I’m Alive’

12. ‘I Love You Earth’

13. ‘Imagine’

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava