• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Organizaţia Young European Socialist – YES România îşi face filială în judeţul Suceava. Acest lucru s-a stabilit la reuniunea acestei organizaţii care a avut loc la Costineşti în perioada 4-5 iulie, reuniune la care a participat şi preşedintele organizaţiei judeţene a tineret a PSD, Alexandru Solcan. Acesta a arătat că printre invitaţii la acţiunea Organizaţiei YES s-au numărat ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici şi preşedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu. „Domnul Teodorovici, a vorbit despre importanţa mediului online pentru diseminarea informaţiilor privind absorbţia fondurilor europene. Acesta a mai subliniat că toate acţiunile întreprinse de Guvernul României vizează, direct sau indirect, tinerii şi că Ministerul Fondurilor Europene, pe care coordonează, a lansat un proiect prin care vor fi acordate subvenţii pentru angajarea tinerilor absolvenţi. Totodată, acest proiect vine în sprijinul tinerilor deoarece îşi vor putea găsi mai repede un loc de muncă şi vor putea contribui la dezvoltarea ţării noastre. Am reuşit să stabilim un reprezentant YES pentru judeţul Suceava şi în urma discuţiilor la întâlnirea naţională o să propunem doi reprezentanţi care să menţină o comunicare directă cu Ministerul Fondurilor Europene pentru a putea răspândi informaţiile de la nivel central” a declarat preşedintele TSD Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava