MOPAN Suceava

Zac Efron a mărturisit în cadrul unui interviu recent, potrivit contactmusic.com, că o luase razna înainte de a se interna într-un centru de reabilitare pentru tratarea dependenței de cocaină. Actorul în vârstă de 26 de ani a vorbit deschis despre problemele sale în cadrul emisiunii ‘Running Wild witht Bear Grills’, de pe NBC.

Vorbind despre faptul că a cunoscut celebritatea la o vârstă fragedă, Zac Efron a spus: „A fost prea rapid, este șocant… Provocarea nu a fost niciodată munca, au fost lucrurile care țineau de asta, aspectele sociale din afara muncii. Când petreci foarte mult timp singur în casă o iei razna și îți dai seama că ai nevoie de un stimul pentru a socializa. O dată ce am simțit asta, totul s-a schimbat. Ajunsesem în punctul în care îmi păsa mai puțin de muncă și mai mult de distracții, așteptam cu nerăbdare weekendul să mă fac praf și să mă distrez. Dar când mi-am dat seama că zilele de luni și de marți deveniseră prea grele, mi-am zis: ‘Oh, asta e de rău’.”, a povestit Zac Efron, potrivit ContactMusic.

Faimosul actor încearcă acum să adopte un stil de viață mai relaxat, unul care să-l țină departe de droguri. „Chiar nu mai vreau să consum ceva care să mă facă să mă simt bine, vreau să mă simt bine în pielea mea, iar asta înseamnă foarte multă muncă.”, a adăugat starul.

Zac Efron ‘o luase razna’ înainte de a se interna la reabilitare, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava