Zach Galifianakis şi soţia lui, Quinn Lundberg, au devenit din nou părinţi. Potrivit contactmusic.com, familia celor doi s-a mărit, în noiembrie, cu un băieţel.

Actorul din ‘Hangover’ şi soţia sa – cărora le place să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor – şi-au numit băiatul, care s-a născut pe 7 noiembrie, Rufus Emmanuel Lundberg, potrivit E!News.

Bebeluşul s-a născut în urmă cu aproape două luni, însă starul în vârstă de 47 de ani a procedat în acest fel, a dat târziu vestea, şi la primul său copil, care s-a născut în 2014 şi al cărui nume nu este nici acum cunoscut. El a anunţat că a devenit tată pentru prima dată în timpul unui interviu cu Jimmy Fallon, după aproape un an de la naşterea primului său copil: „Avem un băieţel! Cred că e minunat să fii tată, este cel mai tare lucru, chiar cred asta!”

Şi, Zach şi soţia sa, care s-au căsătorit în august 2012, plănuiesc să mai facă copii. „Mi-ar plăcea să am 10 copii.”, a spus actorul într-un interviu anterior, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava