Concert pascal
MOPAN Suceava

Gigi Hadid (24 de ani) este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, ea defilând pe cele mai mari podiumuri ale lumii alături de sora mai mică, dar la fel de frumoasă, Bella. Din punct de vedere profesional Gigi are tot ce şi-ar fi putut dori, iar cariera ei se află pe pantă ascendentă. Lucrurile nu au fost la fel de simple pentru Gigi, însă, în sfera vieţii personale. Anul 2019 a fost unul dificil, în care i-a spus adio celui alături de care a trăit o poveste de iubire timp de patru ani, cântăreţul Zayn Malik. Iată că, totuşi, începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, notează click.ro.

Modelul a trecut de etapa în care se gândea la ce ar fi putut face pentru a-şi salva relaţia cu Zayn şi a decis să primească o altă persoană în viaţa sa. Este vorba despre Tyler Cameron, concurent în emisiunea Burlăciţa de peste Ocean. Potrivit publicaţiilor internaţionale, Zayn a aflat că fosta iubită a fost surprinsă de fotoreporteri în compania unui alt bărbat şi este din cale afară de supărat şi de dezamăgit, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/zayn-malik-este-istorie-gigi-hadid-iubeste-din-nou-cine-este-musculosul-care-i

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava