Concert pascal
MOPAN Suceava

Începînd cu data de 14 iunie, firma Cobrex Trans Brașov va opera zboruri de pe Aeroportul Suceava către București, Verona și Madrid. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, într-o conferință de presă la care au mai participat proprietarul Cobrex, Constantin Apăvăloaie, directorul de dezvoltare al firmei, Ștefan Runcan și directorul Aeroportului, Ioan Măriuța. El a spus că pentru fiecare destinație zborurile vor fi efectuate în zilele de luni și joi cu aeronave de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 148 de locuri.

Prețurile pleacă de la 60 de euro pentru București, de la 140 de euro pentru Madrid și de la 110 euro pentru Verona. Prețurile includ bagajul de cală și catering cald la bordul aeronavei.

Biletele vor putea fi achiziționate începînd cu data de 16 aprilie de pe internet folosind pagina proprie www.cobrextrans.com, platforma internațională de vînzări de bilete și servicii www.worldticket.com sau direct de la agenția de ticketing din incinta Aeroportului de la Salcea, dar și de la agențiile de turism partenere din Suceava, Botoșani, Vatra Dornei și Fălticeni.

În prezent, de pe Aeroportul Suceava operează zboruri compania Tarom spre București și Wizz Air către Londra-Luton, Milano-Bergamo, Roma-Ciampino și Bologna.

Zboruri noi din Suceava către București, Verona și Madrid, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava