MOPAN Suceava

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi o extindere masivă la baza sa din Luton, cu adăugarea a patru aeronave Airbus A320 flotei sale de pe acest aeroport până în iunie 2018.

Alocarea a încă patru aeronave Airbus A320, fiecare echipată cu 186 de locuri, face ca numărul total de aeronave din flota Wizz Air de la Luton să fie cinci, împreună având o valoare de 500 milioane de dolari* şi continuând în acest fel creștereaimpresionantă a Wizz Air în Marea Britanie.

În ultimele douăsprezece luni (până la 31 octombrie 2017), WIZZ a transportat mai mult de 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din Luton, cu o creștere cu 11% față de 2016, devenind astfel cel de-al doilea transportator ca mărime de pe aeroportul din Luton. Wizz Air își extinde capacitatea la Luton cu 15% în fiecare an și va oferi în 2018 mai mult de 6,9 milioane de locuri pe cele 46 de rute către 20 de țări.

Ca urmare a acestei extinderi semnificative, WIZZ este încântat să ofere cinci noi rute călătorilor din Marea Britanie aflaţi în căutarea următoarei lor aventuri în străinătate. Vor fi operate zboruri zilnice către frumoasele orașe Larnaca în Cipru și Bratislava în Slovacia, în timp ce alte patru zboruri pe săptămână vor avea loc către Tallinn în Estonia, dar și trei zboruri pe săptămână spre Tirana în Albania și Liov în Ucraina. Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 26,99 lire sterline** pe wizzair.com.

Aeronavele suplimentare vor permite WIZZ să mărească frecvența zborurilor pe trei dintre cele mai populare rute ale acesteia. Începând cu primăvara anului 2018, zborurile către Tel Aviv și Suceava devin zilnice; iar zborurile din Priştina vor crește de la două la trei ori pe săptămână, demonstrând în continuare angajamentul Wizz Air față de clienții săi din Regatul Unit şi creând oportunități de călătorie și mai interesante în Europa și în afara acesteia.

Noile aeronave şi rutele suplimentare vor crea 150 de locuri noi de muncă la nivel local, directe, în cadrul companiei, ceea ce va însemna creşterea numărului de angajaţi WIZZ la Luton la 180, toţi instruiţi să ofere cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte serviciile pentru clienţi şi siguranţa în domeniul aviaţiei, asigurând în acelaţi timp o experienţă deosebită pasagerilor în fiecare etapă a călătoriei lor cu Wizz Air.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIRDE PE LUTON

Destinaţia Zilele de operare Începe din Tarife de la*
Larnaca, Cipru zilnic 30 mai 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Tirana, Albania marți, joi, sâmbătă 31 mai 2018  26,99 lire sterline/  29,99 euro
Bratislava, Slovacia zilnic 20 iunie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Tallinn, Estonia luni, miercuri, joi, duminică 17 septembrie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro
Lviv, Ucraina marți, joi, sâmbătă 18 septembrie 2018 26,99 lire sterline/  29,99 euro


CREŞTEREA FRECVENŢELORRUTELOR WIZZ AIR DEJA EXISTENTE PE LUTON:

Destinaţia Zboruri săptămânale De la:
Tel Aviv, Israel zilnic, de la 4 25 martie 2018
Suceava, România zilnic, de la 5 20 mai 2018
Priştina, Kosovo 3 de la 2 25 martie 2018


Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air a declarat
: Astăzi anunțăm din nou noutăți interesante pentru clienții din Marea Britanie și arătăm încă o dată angajamentul Wizz Air față de țară. Suntem încântați că la doar 9 luni de la deschiderea bazei de la Luton, anunțăm deja o extindere importantă prin alocarea a patru aeronave Airbus A320 adiționale flotei de la Luton. Investiția noastră aduce beneficii comunității locale prin crearea a 150 de locuri de muncă directe, precum și facilitarea a mai multor posturi în aviație și în industriile conexe. Rețeaua Wizz Air din Luton se va extinde cu cinci noi rute, spre Larnaca în Cipru, Tallin în Estonia, Lviv în Ucraina, Bratislava în Slovacia și Tirana în Albania, și va genera mai multe opțiuni pentru pasageri și mai multe oportunități pentru a descoperi Europa pe rutele WIZZ cu tarife scăzute. Echipa noastră cu oameni prietenoși și dedicați este nerăbdătoare să îi întâmpine la bord pe pasagerii noștri, pentru a se bucura de cele mai mici tarife WIZZ și de servicii excelente.”

Nick Barton, Chief Executive Officer la Aeroportul Luton a declarat: „Anunțul că Wizz Air își extinde operațiunile la LLA este o veste foarte bună pentru pasageri, aeroport și economia locală. Procesul nostru de reinventare este concentrat pe oferirea unei experiențe și mai bune pentru mai mulți pasageri, iar asta include și creșterea numărului de destinații. Suntem nerăbdători să dezvoltăm cooperarea deja puternică pe care o avem cu WIZZ pe măsură ce oferim un aeroport LLA mai mare și mai bun.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava