Concert pascal
MOPAN Suceava

Toate zborurile Blue Air sunt disponibile in sistemul de distributie GDS (Global Distribution System). Astfel, agentii de turism vor putea vizualiza, in sistemul GDS, oferta tarifara a companiei de transport aerian Blue Air, aceasta fiind adaptata modului de distributie, iar preturile sunt afisate „all inclusive”: 1 bagaj de cala (in limita a 32kg) si taxa de check-in sunt incluse.

Asa cum am mentionat si cu alte ocazii, agentiile de turism sunt cei mai importanti parteneri ai companiei Blue Air si de aceea, in mod constant, cautam solutii pentru diversificarea cooperarii. Daca, in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor oferite pasagerilor, deja am implementat programe cu scopul de a simplifica etapele dinaintea calatoriei (check- a avea in comun, Pre-Flight reminder, plata cu ajutorul terminalelor Qiwi si Zebra, interfata Open Booking), acum oferim un nou canal de distributie destinat agentiilor de turism. Acest lucru s-a realizat in urma parteneriatului incheiat cu Hahn Air, care este o companie cu renume international in domeniu, specializata in sisteme de ticketing si distributie”, a declarat dl. Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Sisteme de distributie in care sunt disponibile zborurile Blue Air:

  • Amadeus

  • Galileo + Worldspan = Travelport

  • Apollo

  • Sirena

Website-ul Blue Air ofera servicii complete de calatorie, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare. Mai mult, prin Open Booking, motorul de cautare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afisate tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat pasagerii pot alege perioada de calatorie, mult mai usor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava