Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că și anul viitor vor fi operate curse charter pe ruta Suceava – Antalya, și retur. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile vor fi operate de tour-operatorii internaționali Prestige Tours și Calypso Tour, plecările și sosirile urmând să aibă loc în zilele de vineri, cu plecare din Suceava la ora 16:54 și aterizare pe Aeroportul Ștefan cel Mare, de la Antalya, la ora 15:55. Cursele charter către Antalya vor începe pe 9 iunie 2017 și vor fi operate până la 15 septembrie. Președintele CJ Suceava a mai adăugat că pentru anul viitor cursele aeriene vor fi efectuate de către operatorul aerian turc Atlas Global, cu aeronave Airbus A 321, cu o capacitate de 216 locuri, care vor avea inclusiv și o clasă business.
„Închidem anul cu această veste bună pentru Aeroportul Ștefan cel Mare, dar și cu perspective de a deschide Bucovina către noi destinații externe”, a declarat Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că în momentul de față se poartă discuții pentru începerea operării de zboruri charter și către alte destinații de vacanță.
Pe de altă parte, unul dintre reprezentanții agenției Life Travel din Suceava ne-a declarat că pachetele turistice pentru zona Antalya, cu plecare de pe Aeroportul Ștefan cel Mare, au fost puse deja în vânzare. El a arătat că pachetele de vacanță din Suceava către Turcia au fost extrem de căutate pe parcursul acestui an, lucru demonstrat și de gradul mare de încărcare a aeronavelor care au operat zborurile, de 98%.
Reamintim că Prestige Tours și Calypso Tour sunt primii tour-operatori care au oferit pachete turistice pentru Turcia cu zboruri charter pe ruta Suceava – Antalya, și retur. Anul acesta, cursele au fost efectuate cu o aeronavă a companiei Blue Air. La începutul acestui an, la prezentarea oficială a curselor charter Suceava – Antalya, reprezentanții celor două companii au anunțat că iau în calcul și dezvoltarea unor zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Spania și Grecia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava