Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul Târg de adopții de anul acesta a avut loc pe 22 aprilie în centrul Sucevei, Piața 22 Decembrie, în cadrul căruia 10 căței norocoși din cei 16 prezenți au fost adoptați de familii responsabile și iubitoare. În colaborare cu asociația ProAnimals Tina, cățeii au carnete de sănătate, au fost microcipați, deparazitați, vaccinați și sterilizați (cei care nu au ajuns la vârsta care permite sterilizarea, sunt așteptați la Adăpostul din lunca Sucevei pentru a beneficia de acest serviciu în mod gratuit), iar adoptatorii au primit câte un sac de hrană, boluri pentru apă și mâncare și câte o lesă. Campania are scopul de a combate fenomenul abandonului cățeilor pe domeniul public și de a promova adopțiile. Până în prezent, anul acesta, de pe străzile Sucevei au fost capturați 521 câini fără stăpân.

În cadrul Adăpostului de pe strada Energeticianului nr.9A, alți căței de toate vârstele, taliile și culorile așteaptă să fie adoptați.

Primăria Suceava a transmis că potrivit Legii nr. 205/2004 cu modificările și completările ulterioare abandonul și/sau alungarea unui animal constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 la 3000 lei.

Zece câini și-au găsit stăpâni în urma primului târg de adopții organizat anul acesta în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava