Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că astăzi, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrează un număr de 23087 de persoane declarate vindecate de coronavirus. Numărul total al persoanelor vaccinate la nivelul județului Suceava a ajuns la 95.776 din care 81.914 sunt persoane cu rapel.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate două persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate alte două persoane.

Din totalul celor 542 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 10 pacienți sunt diagnosticați cu forme medii de Covid-19, 8 pacienți sunt în zona tampon și 524 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 359 paturi libere, din care 36 pentru pacienți Covid-19, 301 în sectorul non-Covid și 22 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 28 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 22 pentru pacienții non- Covid.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 9 pacienți diagnosticați cu Covid-19, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 16 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid este internat un pacient.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 19 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 12.

La nivelul județului sunt disponibile 108 locuri libere Covid și 38 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava