Trei persoane, printre care doi copii, au ajuns la Spitalul Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină. Accidentul a avut loc astăzi, la ieșirea din Rădășeni către Sasca. În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care 3 din autoturism și 7 din microbuz. ISU Suceava a transmis că în autoturismul mic se aflau un bărbat și doi copii, aceștia fiind transportați cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava la spitalul din fălticeni. Din microbuz a rezultat o singură victimă, o femeie, care a fost transportată tot la spitalul din Fălticeni cu o ambulanță SMURD. Victimele nu prezentau probleme medicale grave sau traumatisme importante.
În zona accidentului, un sens de circulație a fost blocat temporar din cauza autovehiculelor implicate și a dispunerii echipelor de intervenție. Polițiștii au dirijat traficul prin circulație alternativă pe o singură bandă.

Zece persoane implicate într-un accident produs între un microbuz și o mașină. Doi copii și o femeie au ajuns la spital, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava