MOPAN Suceava

Zece cetăţeni sirieni au fost reţinuţi în data de 8 martie de poliţiştii de frontieră din Rădăuţi. Potrivit unui comunicat de presă, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Radauti, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, s-a declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 21.00, lucratorii SPF Rădăuţi au observat, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa dinspre frontiera catre interiorul tarii, pe raza localitatii Vicovu de Sus, si care nu isi justifica prezenta in zona.
Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipa de interventie care a interceptat si retinut 10 persoane, 9 barbati si o femeie. Acestea nu vorbeau limba romana, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului, unde s-a stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt cetateni sirieni cu varste cuprinse intre 26 si 42 ani.
Din primele verificari a rezultat faptul ca cetatenii sirienii intentionau sa ajunga in Spatiul Schengen in speranta de a-si gasi un loc de munca.
In urma celor constatate politistii de frontiera suceveni le-au intocmit celor in cauza acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.
Cele zece persoane au fost predate autoritatilor de frontiera ucrainene in vederea continuarii cercetarilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava