Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică 16 octombrie 2022, pe stadionul municipal din Rădăuți, a avut loc concursul interjudețean și Cupa Rădăuțiului la atletism.

Sub îndemnul „Rădăuțiul aleargă”, manifestarea sportivă a strâns zeci de copii din toate categoriile de vârstă, care au alergat în diverse probe ale competiției sportive. Prezent la manifestarea sportivă,  primarul Bogdan Loghin a ținut să felicite prezența numeroasă a copiilor, cât și dăruirea antrenorilor care au organizat competiția, prof. Radu Munteanu, alături de prof. Bogdan Roșcăneanu, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal, prin  director Cosmin Nichiforiuc :

„Mă bucur să văd azi, în această zi frumoasă de toamnă, atât de mulți copii prezenți la o manifestare sportivă, felicitându-vă pentru implicare și pentru dorința de a face din sport, un stil de viață sănătos. Sportul de performanță, pentru că avem lângă noi nume sonore din elita atletismului rădăuțean : Angelica Olenici, Ihnatiuc Andrei, Costîn Ciprian, Costiuc Claudia și Prâsneac Alexandru, presupune muncă, perseverență și disciplină, aspecte pe care le prețuiesc și le respect! Cum am arătat și până în prezent, voi susține mereu performanța în sportul rădăuțean. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava