• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În acest an, Iulius Mall Suceava a sărbătorit Black Friday cu un program prelungit de entertainment. Promoţiile au fost un adevărat magnet pentru zeci de mii de clienţi, care au petrecut ziua de vineri la Iulius Mall.

De Black Friday, bucovinenii au venit în număr foarte mare la Iulius Mall Suceava, în căutarea ofertelor irezistibile şi a distracţiei. Şi au găsit tot ce îşi doreau, petrecând până târziu. Vineri, pe 28 noiembrie 2014, alături de clienţi, invitaţi la cumpărături au fost Ami şi membrii trupei Holograf. Spectacolele artiştilor în vogă au condimentat pauzele de la shopping cu hituri îndrăgite, fredonate de toţi iubitorii de muzică.

De altfel, întreaga seară a fost ritmată, pe scenă urcând şi cei mai talentați copii din Suceava. Din gaşca de distracţie nu au lipsit nici carismaticii prezentatori Daniel Buzdugan și Mihai Morar, gazdele puse pe şotii. 

Cadourile pentru clienţii fideli au fost oferite şi în acest an. Trei cumpărători norocoşi au fost invitaţi pe scenă, pentru a primi cele mai în vogă gadget-uri. Daniela Olga Sandu Zaharia, Livia Tătaru şi Petru Pascariu sunt câştigătorii cărora sesiunile de shopping le-au adus un premiu fabulos – iPhone 6. 

Magazinele şi-au întâmpinat clienţii cu promoţii de până la 80%, oferindu-le prilejul de a-şi completa garderoba de sezon cu cele mai trendy ţinute, dar şi să aleagă articole decorative şi servicii cu discounturi de nerefuzat. Pentru ispiraţie, pasionaţii de modă au aflat care sunt noile tendinţe din fashion show-ul oferit de Motivi, Terranova, Janice, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Jaquisse. Spectacolul de Black Friday a inclus şi momente spectaculoase de dans, oferite de Boomdance. Și prichindeii s-au distrat copios în seara dedicată shopping-ului, alături de bunul lor prieten, clovnul Bobo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava