Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au desfășurat, în ultimele 24 de ore, mai multe acțiuni pentru combaterea contrabandei cu țigări, în urma cărora au descoperit la frontiera verde și pe comunicațiile din zona de competență peste 33.500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de vineri, 21 iunie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 17.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră a observat pe direcția localității Brodina un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare care circula cu mare viteză.

Poliţiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri mașina, însă conducătorul auto a ignorat semnalele, continuându-și deplasarea.  Echipajul politiei de frontieră a procedat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată într-o zonă împădurită din apropiere. Din primele verificări, în mașină, a fost observată o impresionantă cantitate de țigări, de proveniență ucraineană.

În cadrul aceleiași acțiuni, un alt echipaj din cadrul sectorului a observat, în apropierea frontierei de stat, două persoane lângă care se aflau mai multe baxuri cu țigări. În momentul în care acestea i-au observat pe polițiștii de frontieră au abandonat coletele și s-au dispersat înspre localitatea Straja, jud. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava