• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un conflict care a perturbat liniştea şi ordinea publică în zona Vicovu de Jos generat în interiorul Obştii din localitate a fost aplanat duminică de Instituţia Prefectului. Prefectul Florin Sinescu a declarat că acest conflict a pornit de neînţelegerile care au apărut la stabilirea conducerii Obştii structură care administrează o suprafaţă de 308 hectare de pădure ce aparţine celor 473 de membri ai săi. S-a ajuns ca Obştea să aibă trei preşedinţi unii stabiliţi prin alegeri la care au participat foarte puţini membri alţii prin decizia instanţei de judecată. Prefectul susţine că s-a ajuns ca la un moment dat în instanţă să fie în jur de 30 de procese între membrii Obştii. Conflictul a fost stins duminică, 17 februarie, când Obştea Vicovu de Jos şi-a ales un preşedinte reprezentativ în persoana lui Vasile Chifan. La alegerile care s-au desfăşurat în prezenţa reprezentantului Prefecturii au participat peste 300 de membri. Aceştia şi-au mai ales noul Consiliu de Administraţie şi Comisia de cenzori. « Sper ca odată cu alegerile care au fost organizate dumunică la Vicovu de Jos conflictul care există să fie stins astfel încât Obştea urmează să-şi adopte un statut propriu şi sigur exploatarea masei lemnoase de pe cele peste 300 de hectare să se facă în limitele legii. Sper ca toţi membrii Obştii să fie mulţumiţi de modul de administrare a acestei bogăţii pe care o au în comun cele peste 400 de persoane », a declarat Sinescu. Florin Sinescu a ţinut să sublineze că Prefectura s-a implicat în soluţionarea acestui conflict la solicitarea membrilor Obştii Vicovu de Jos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava