Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 70 de tineri au participat miercuri seara la un „marş de doliu” în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de vinerea trecută din clubul Colectiv din Bucureşti. Tinerii s-au adunat în faţa Primăriei Suceava, având la ei steaguri ale României, candele aprinse şi pancarte pe care se puteau citi mesaje precum „ The day we give in is the day we die”, „Colectiv împreună rezistăm”, sau „Corupţia ucide”. În linişte, tinerii s-au deplasat de la Primărie către Prefectura Suceava, acolo unde s-au oprit pentru a ţine un moment de reculegere pentru toţi cei care şi-au pierdut viaţa în incendiu.
Unii dintre protestatatri au spus că au ieşit în stradă pentru că vor dreptate, dar şi mai mult, îşi doresc să trăiască într-o ţară în care „să domine bunul simţ”. O altă tânără care a participat la marşul de miercuri seara i-a îndemnat pe suceveni, şi în special pe cei tineri, să iasă în stradă şi să participe la astfel de acţiuni pentru că doar ei pot să producă schimbarea reală în România.
Mişcări de protest sunt anunţate deja şi în cursul zilelelor de joi şi vineri, punctul de întâlnire fiind tot la Primăria Suceava. Protestul de joi este programat să înceapă la ora 18:00, în timp ce vineri sucevenii sunt aşteptaţi în aceeaşi locaţie începând cu ora 19:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava