Miercuri, 29 noiembrie 2017, începând cu ora 19:00, Asociația Studenților din Universitatea Suceava, în parteneriat cu Universitatea “Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților Suceava, organizează Balului Bobocilor USV 2017. Locația evenimentului va fi, ca de obicei, Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema din acest an este intitulată Gods of Egypt și are ca protagoniști 10 perechi de boboci energici și entuziaști, care sunt gata să-și pună în joc eleganța, carisma și aptitudinile cele mai speciale pentru a câștiga mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc. Balul Bobocilor din acest an îi va avea ca invitați speciali pe SPEAK și Libelula. Imediat după mult așteptatul spectacol, toți cei care vor să îi sărbătorească pe câștigători sunt invitați la un after party în Versus Bar &  Restaurant.

Biletele au fost puse în vânzare începând de luni, 13 noiembrie. Prețul biletului pentru spectacol este de 25 lei. Mai multe informații puteți găsi pe www.asusv.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/asussv.ro

Zeii din Egipt la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava