Trasee Eminesciene

Vineri, 7 mai, orele 22:54 lucrătorii S.P.R. 2 Ipoteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Căminul Cultural Stamate sunt adunate mai multe persoane și ascultă muzică.
Polițiștii s-au deplasat în zona indicată și au depistat în curtea Căminului Cultural Stamate și în interiorul acestuia 12 adolescenți care participau la serbarea unei zile onomastice.
Întrucât cei în cauză nu au respectat prevederile Legii 55/2020, respectiv organizarea unei petreceri tip aniversare precum si interdicția de a nu părăsi locuința în intervalul orar 22,00-05,00 fără a avea motive întemeiate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale conform art. 65 lit. k și m din Legea 55/2020, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 4.500 lei.

Polițiștii reamintesc că petrecerile de orice fel, care au loc fie în restaurante, locuințe sau în aer liber sunt interzise încă din anul precedent 2020, indiferent dacă au loc în spații închise sau deschise. Aceste restricții se aplică și evenimentelor private care au loc în curțile caselor, sau în cadrul pensiunilor turistice. Măsura se recgăsește și în Hotărâree de Guvern nr. 432/2021 prin care s-a decis prelungirea stării de alertă până la data de 12 mai 2021.

Polițiștii monitorizează respectarea legii, preluând orice sesizare privind organizarea unor astfel de evenimente făcută prin SNUAU 112 sau TelverdeCovid sau vlorificând informații proprii obținute din surse ocazinale, rețele sociale sau mass-media.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava