• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 5-8 septembrie, cîteva zeci de jurnalişti şi bloggeri de turism din ţară şi din străinătate vor participa la o vizită de documentare în judeţul Suceava. Anunţul a fost făcut de şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dan Burgheaua. El a spus că vizita are ca scop promovarea turismului rural și în general promovarea Bucovinei ca destinație turistică, iar printre participanţi se vor afla jurnalişti şi bloggeri din Austria, Belgia, Franţa, Germania, Polonia şi Ucraina. ”Vizita se înscrie în cadrul acțiunilor pe care noi le facem pentru promovarea Bucovinei ca destinație turistică. Urmează alte două acțiuni extrem de importante și anume Târgul de Turism al Bucovinei care va avea loc la Iași în perioada 11-13 octombrie și București în perioada 1-3 noiembrie”, a declarat Burgheaua. Dan Burgheaua a menţionat că vizita de documentare este organizată de Autoritatea Naţională pentru Turism, împreună cu Centrul din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava