Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Următoarele zile petrecute la Iulius Mall Suceava vor fi bogate în evenimente, care să asigure distracția întregii familii. Cei amatori de petreceri în aer liber sunt așteptați la Zilele Sucevei, iubitorii de articole handmade au la dispoziție un târg special dedicat, prichindeii pot participa la ateliere de creație, iar cei pasionați de noile tehnologii vor putea admira lucrări de inventică.

În acest week-end, parcarea Iulius Mall găzduiește Zilele Sucevei. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiul Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall, și le oferă locuitorilor și nu numai o agendă bogată de spectacole și activități distractive, care să acopere toate preferințele în materie de petrecere a timpului liber. În perioada 23 – 26 iunie 2016, pe scena de la Iulius Mall vor urca artiști consacrați și îndrăgiți de suceveni, precum Cargo, Otilia, Vescan și Maxim, dar și tinere talente locale. Totodată, în program sunt incluse spectacole de muzică populară: Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Fanfara „Bucovina”, Ansamblul „Dorna Dorului”, Ansamblul folcloric ”Arcanul Fundu Moldovei”, Grup Flocloric „Balada”, Grup Folcloric „Mănăstirenii”, Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei” și Fanfara Stamate. Ziua de duminică se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Programul complet al evenimentului poate fi consultat și pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 iunie 2016, la Iulius Mall Suceava se desfășoară o nouă ediție a târgului de handmade. Cei care apreciază articolele lucrate manual, cu un puternic caracter de unicitate, vor putea alege bijuterii felurite, accesorii pentru păr sau vestimentare, decoraţiuni pentru interior sau exterior, articole de îmbrăcăminte pentru copii şi pentru adulţi, lumânări parfumate şi multe alte obiecte meșteșugite de artizani.

În aceeași perioadă, Iulius Mall Suceava găzduieşte Concursul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie pentru Elevi – RoSEF 2016, organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Societatea Ştiinţifică Cygnus – centru UNESCO, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava și INTEL România, sub egida Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO. În cadrul evenimentului, mai mulţi elevi îşi vor prezenta lucrările cu adevărat unice, din domeniul inventicii şi tehnologiei. Concursul îşi propune să promoveze activităţile de inovare şi inventică în rândul elevilor pasionaţi de descoperirea ştiinţifică.

În așteptarea vacanței de vară, năzdrăvanii sunt așteptați să participe la activitățile educative și recreative pregătite special pentru ei. Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii vor putea participa la atelierul de creație. Alături de specialiștii Creativ & Deco, cei mici vor realiza suporturi pentru fotografii decorate cu scoici. Materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final, micii artiști vor putea lua acasă decorațiunea cu temă estivală. De la ora 16.00, clovnul Bobo îi invită la petrecerea care marchează sosirea vacanței. Cei mici vor fi răsfățați cu numeroase surprize, jocuri şi concursuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava