• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua Bucovinei a debutat, astăzi, la Suceava cu o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Unirii de pe str. Calea Obcinilor. Evenimentul a început cu o slujbă religioasă pentru pomenirea eroilor, oficiată de un sobor de preoți suceveni. După acest moment a urmat depunerea de coroane din partea instituțiilor publice, a partidelor politice, asociațiilor și ONG-urilor sucevene. Pe fundalul sonor asigurat de fanfara municipiului Suceava, au depus coroane președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, prefectul Mirela Adomnicăi, primarul Sucevei, Ion Lungu. La evenimentul de la Monumentul Eroilor au participat și parlamentarii liberali Ioan Balan și Angelica Fădor.

Vă prezentăm în continuare programul evenimentelor care vor avea loc astăzi, de Ziua Bucovinei, în municipiul Suceava:

Ora 11,00 – Consiliul Județean Suceava – slujbă religioasă „Sala Bucovina”
Ora 12,00 – Ședința festivă
Ora 16,00 – Teatrul „Matei Vișniec” – concert Grupul vocal „Flori de măr” Rîșca, condus de prof. Mihaela Grădinariu și recital Grigore Leșe
Ora 18,00 – esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – aprinderea bradului, concert de colinde Grupul vocal „Flori de măr” Rîșca, condus de prof. Mihaela Grădinariu, proiecția filmului dedicat Bucovinei;
Ora 18,30 – Concert formația HOLOGRAF

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava