MOPAN Suceava

Structurile de management ale Programului Operațional Comun România- Ucraina au marcat Ziua Cooperării Europene 2019 prin organizarea campaniei de donare de sânge „Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” în aria eligibilă a programului, în cele două state participante. 930 de persoane de pe ambele părți ale frontierei au mers la nouă centre de transfuzie participante în cadrul campaniei și au contribuit la donarea a peste 350 de litri de sânge care vor fi folosiți pentru salvarea celor care au nevoie urgent de acest ajutor.

Campania Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR! s-a derulat în perioada 18-20 septembrie 2019, în județele Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare și Satu Mare (din România) și la Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod și Odessa (în Ucraina) şi a marcat Ziua Cooperării Europene 2019, sărbătorită în fiecare an pe data de 21 septembrie de statele care derulează programe de cooperare transfrontalieră finanțate de Uniunea Europeană.

Printre donatori, oameni din comunitățile locale care au considerat important să facă un efort vital pentru semenii lor, s-au aflat și reprezentanți ai Jandarmeriei, ai serviciilor de intervenție în situații de urgență sau funcționari din cadrul autorităților publice locale.

Pentru a răsplăti efortul participanților, Programul România-Ucraina a organizat o tombolă, premiile constând în 9 biciclete MTB, acordate câte unui donator din fiecare centru de transfuzie. Extragerea numelor câștigătorilor a fost realizată live, pe pagina de Facebook a programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, joi, 26 septembrie, aceștia urmând a fi informați și direct de către organizatori în intervalul 26 septembrie-4 octombrie 2019.

Structurile de management ale Programului Operațional Comun România-Ucraina le mulțumesc tuturor celor implicați în derularea acestei campanii, atât centrelor de transfuzie din cele nouă orașe, care au asigurat condițiile optime donatorilor, cât și oamenilor care au donat sânge și au făcut ca acest eveniment să aibă un impact real.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava