Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 19 septembrie 2015, la Muzeul de Științele Naturii, începând cu ora 10, în cadrul acțiunilor dedicate celebrării Zilei Cooperării Europene, Muzeul Bucovinei va organiza Atelierul de pictură cu titlul Un cerc de prieteni – desenăm împreună!
Ziua Cooperării Europene, sărbătorită oficial în data de 21 septembrie, este o sărbătoare a realizărilor regiunilor și țărilor europene care colaborează la nivel transfrontalier.
Tema de anul acesta a atelierului va sta sub sloganul Cooperare pentru o Europă mai bună – Cooperation for a better Europe!
În cadrul atelierului de pictură, 30 de copii înzestrați cu aptitudini artistice, vor avea ocazia să ilustreze în culori simbolurile, valorile și principiile Uniunii Europene. Muzeul Bucovinei va pune la dispoziția tinerilor artiști materialele de pictură necesare și va pregăti o prezentare electronică drept suport informativ pentru ilustrarea tematicii de lucru potrivit momentului marcat și sursă de inspirație pentru participanți. Informațiile vor fi prezentate pe grade diferite de dificultate adecvate vârstei și vizează noțiunile de: uniune, european, vecini, vecinătate, cooperare, granițe comune, etc. Cu această ocazie, Muzeul Bucovinei propune desfășurarea unor activitati interactive pentru copii care să stimuleze observația, capacitatea de analiză și creativitatea, urmărind ca timpul petrecut în muzeu pentru a sărbători Ziua Cooperării Europene să fie o experiență plăcută și atractivă. Se urmărește abordarea interactivă, stimularea lucrului în echipă, dar și ca acest eveniment să fie încă o treaptă în formarea viitorului cetățean european.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava