MOPAN Suceava

Ziua Cooperării Europene, se sărbătorește anual în data de 21 septembrie și se constituie ca o sărbătoare a realizărilor regiunilor și țărilor europene care colaborează la nivel transfrontalier.

Primăria Orașului Siret, împreună cu Consiliul Local al Orașului Siret, Centrul Cultural “Mihai Teliman” și Asociația pentru Cultura si Solidaritate “Peter Tomaschek” Siret au organizat în pragul acestei sărbători a Europei, în data de 20 septembrie, un concert de zile mari, cu oameni mari. Printre numele prezente pe scenă s-au aflat Florentin Budea, Walter Dionisie, Dinu Olărașu, dar și artiști din Ucraina și Bulgaria. Locația de desfășurare a evenimentului a fost Centrul Cultural “Mihai Teliman” din Siret, clădire reabilitată, modernizată și echipată în cadrul unui proiect cu finanțare europeană prin Programul Operațional Comun România-Ucrain-Republica Moldova 2007-2013.

Sub egida motto-ului “Muzica nu are frontiere”, Centrul Cultural “Mihai Teliman” a oferit de-a lungul ultimilor ani spectacole care au reunit artiști din mai multe țări, ca un semn al cooperării și fraternității manifestate între țările Europei. Nici de această dată organizatorii nu au dezamăgit și au celebrat, alături de mari artiști și trupe din țară și străinătate, o Europă unită, fără frontiere, o Europă pe care noi cu toții o putem numi în egală măsură “acasă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava