• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua Eroilor a fost marcată astăzi, la Suceava, printr-o manifestare militară şi religioasă cu depunere de coroane de flori, la Monumentul Eroilor din Cimitirul „Pacea”. Ceremonialul a debutat cu oficierea unei slujbe de pomenire a eroilor, iar despre însemnătatea acestei zile au vorbit prefectul Mirela Adomnicăi, primarul PNL Ion Lungu și vicepreședintele PNL al Consiliului Județean, Viorel Seredenciuc. La eveniment au mai participat, printre alții, subprefectul Silvia Boliacu, adjuncta Inspectoratului Școlar, Gabriela Mihai, deputatul ALDE, Alexandru Băișanu și consilierul județean PSD, Dan Ioan Cușnir. De asemenea, au fost prezenți și cîțiva elevi de școală generală. Ziua Eroilor este sărbătorită de Înălţarea Domnului.

Ziua Eroilor, sărbătorită la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava