MOPAN Suceava

Astăzi, la Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani, sărbătoarea dedicată Zilei Europei a fost un adevărat prilej de bucurie și emoție atât pentru cei peste o sută de elevi implicați, cât și pentru cadrele didactice coordonatoare, membrii catedrei de limbi străine a liceului. În esență, sărbătoarea a fost dublă, având în vedere că  2018 este anul Patrimoniului Cultural Mondial.

Acesta a fost și motivul pentru care cele 28 de țări membre U.E.  au fost prezentate juriului riguros, format din reprezentanți ai Europe Direct Iași, iar elementele cheie pe care fiecare prezentare le-a inclus, au vizat instituțiile importante și monumentele reprezentative pentru aceste state.

„Activitatea s-a desfășurat sub titlul  EUROPA, MAI APROAPE  9  și a constat într-un concurs în care fiecare echipă a încercat să aducă în fața publicului și a juriului elemente inedite, specifice fiecărei țări membră U.E. Parteneri  în povestea noastră europeană au fost Europe Direct Iași și Asociația pentru Ecologie și Dezvoltare Durabilă”, a declarat profesor Iuliana Gordin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava