• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Suceava, Ziua Imnului Naţional a fost sărbătorită astăzi, în Parcul Drapelelor amenajat în vecinătatea Palatului Administrativ. Cu această ocazie, patru preoţi au oficiat un serviciu religios, iar despre însemnătatea evenimentului au vorbit prefectul Constantin Harasim, vicepreşedintele PNL al Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc şi viceprimarul PNL Lucian Harşovschi. Printre participanţi s-au mai numărat viceprimarul PMP Marian Andronache şi consilierul judeţean PSD Virginel Iordache. La final, a fost intonat Imnul Naţional „Deşteaptă-te, române”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava