• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis că marți, 13 noiembrie, este Ziua Informării Preventive. Cu această ocazie, între orele 09.00 și 15.00, subunitățile ISU din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Cîmpulung, Vatra Dornei, Solca, Gura Humorului, Siret, Dolhasca, Vicovu de Sus și Poiana Stampei, își vor deschide porțile pentru publicul larg.

Vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de primă intervenție în cazul producerii unor situații de urgență și modul de folosire a acestora, precum și exerciții demonstrative de stingere, descarcerare și acordare a primului ajutor medical.

Tot mîine, la Shopping City și la Iulius Mall Suceava vor fi organizate puncte de informare, unde militarii și voluntarii ISU vor distribui pliante, broșuri, flyere și afișe cu măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situații de urgență.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava