• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sub conducerea dl. Marcel Colibaba, director al Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Popadiuc”, personalul didactic al grădinițelor aflate în subordinea școlii (Grădinița cu program prelungit Voinicelul, Grădința cu program normal Nr. 6, Grădinița cu program normal Scufița Roșie, Grădinița cu program normal Albă ca Zăpada) împreună cu preșcolarii acestora, au organizat o expoziție închinată zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

În întâmpinarea acestei sărbători, cei mici au confecționat stegulețe și au realizat mai multe picturi dedicate acestui eveniment, lucrarile lor fiind materializate într-o expoziție aflată la parterul sediului primăriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava