• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua Veteranilor de Război, marcată, în fiecare an, pe 29 aprilie, a fost celebrată în avans, astăzi, la Monumentul Eroilor din Parcul „Profesor Ioan Nemeș” din Suceava, printr-o ceremonie militară și religioasă. Printre participanți s-au aflat prefectul Mirela Adomnicăi, subprefectul Silvia Boliacu, vicepreședintele Consiliului Județean Viorel Seredenciuc și primarul Ion Lungu. De asemenea, au fost prezenți reprezentanți ai structurilor aparținând sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere și asociațiilor veteranilor de război. După ceremonia religioasă, au urmat alocuțiunile oficialităților și ale unor invitați. Apoi, Mirela Adomnicăi a oferit plachete aniversare unor veterani de război și unor văduve de veterani de război. La finalul ceremonialului, la Monumentul Eroilor au fost depuse coroane și jerbe de flori. Ziua Veteranilor este sărbătorită anual pe 29 aprilie, ca semn de recunoaştere a meritelor celor care au luptat pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava