Comenzi MOPAN Suceava

Zucchero se pregateste pentru turneul “Black Cat World Tour” din aceasta toamna, prin care isi promoveaza noul lui album si cu care ajunge si in Romania, la Cluj, la Sala Polivalenta, in data de 12 noiembrie, respectiv la Bucuresti, la Sala Palatului, in data de 14 noiembrie 2016.

Cum in muzica a pasit inca din anul 1970, Zucchero e recunoscator publicului roman, care l-a pastrat mereu in playlisturile de petreceri si evenimente speciale, prin hituri precum “Baila Morena”, “Senza una donna” sau “Il volo”, artistul italian marturisind: “De cand am inceput sa cuceresc publicul international cu muzica mea, am avut un mare sprijin din partea romanilor. Ma bucur ca am posibilitatea sa imi intalnesc admiratorii in doua orase importante din Romania. Noul meu album are mai multe influente muzicale, de la rock pana la blues, pe care imi doresc sa vi le arat prin cele doua concerte. Ne vedem in noiembrie”.

Biletele pot fi cumparate online de la toate marile agentii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Salii Palatului si prin www.dieselevents.ro, cu un pret intre 78 si 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events si promovat de HTag PR.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava