Concert pascal
MOPAN Suceava

Riscurile unei operaţii la stomac nu sunt de nebăgat în seamă, iar în ultimele zile de când legiştii ar fi descoperit că Israela Vodovoz ar fi murit din cauza unui inel gastric pe care şi-l montase în urmă cu 20 de ani panica s-a instalat printre cei care au apelat la astfel de intervenţii sau intenţionează să o facă. Click! a stat de vorbă cu medicul care a dat startul acestor intervenţii în România. Dr. Cătălin Copăescu a efectuat prima operaţie de micşorare a stomacului cu inel gastric ajustabil pe cale laparoscopică în anul 2002.

Nu astmul de care suferea i-a adus sfârşitul, ci un inel gastric montat în urmă cu aproape 20 de ani a ucis-o pe Israela Vodovoz. Dispozitivul medical s-a rupt şi i-a provocat o hemoragie internă. Cel puţin aşa arată raportul medicilor legişti după autopsie. Potrivit unor surse din anchetă, fosta dansatoare nu ar fi respectat indicaţiile medicilor după operaţie. Israela nu mai ieşeea din casă şi mânca fără să mai ţină cont de un anumit program. Femeia de afaceri a recurs la o astfel de operaţie în 1999, când în România nici nu se ştia de această metodă de a pierde kilogramele în plus.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-adevarul-despre-inelul-gastric-care-ar-fi-ucis-o-pe-israela

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava