• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, astăzi, de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la închisoare cu executare, în dosarul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman. Magistrații l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare. Liderul PSD a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Este vorba despre angajarea fictivă a două persoane la această instituție, dar care în realitate lucrau pentru PSD.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
  • CIPRIAN

    Toti HOTII, PENALII, CORUPTII si BORFASII din Politica si partide AFARA din Guvern si functiile ocupate din institutiile publice ale ststului ROMAN !!! Un RESTART !!Pentru a se misca ceva in BINE in tara Romaneasca !!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava