Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a fost consolat în parc de familie. El a fost dus de soția, Hilaria, de 37 de ani, în Central Park, din New York, împreună cu copiii lor, potrivit click.ro.

Alec Baldwin e într-o stare jalnică de când a împușcat-o mortal pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, la filmări și a fost consolat în parc de familie. Nu își mai poate reveni! Alec Baldwin (63 de ani) și soția sa, Hilaria Baldwin (37 de ani), au angajat două dădace pentru că nivelul de stres cauzat de tragedia de la filmările pentru ”Rust” i-a adus în ultimul hal cu nervii. Ei au fost surprinși la plimbare în Central Park, din New York în acest weekend împreună cu toți copiii lor, Carmen, 8 ani, Rafael, 6 ani, Leonardo, 4 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 1 an, și  Lucia, născută anul acesta. Hilaria lasă mai mult îngrijirea celor mici în seama bonelor, ca să se ocupe mai mult de soțul său, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/alec-baldwin-consolat-parc-de-familie-dupa-tragedie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava