Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto61 poze în acest set

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a publicat pe pagina de internet mai multe fotografii cu casele parohiale din parohiile Tișăuți și Plăvălari  aflate într-o mizerie cruntă sub titlul ”Păstrând și sporind bunurile parohiei” (Mărturisire la hirotonia unui preot)”. Aceste imagini au stârnit un val de reacții pe internet.

”Am intrat în case unde locuiau oamenii de peste 90 de ani, cu pământ pe jos dar nu era atâta mizerie…”

”Omul sfințește locul.. Nu trebuie sa fii nici tânăr.. Nici bătrân… Nici bogat.. Nici sărac… ca să fii curat și ordonat trebuie sa fii Om.. Am intrat în case unde locuiau oamenii de peste 90 de ani, cu pământ pe jos dar nu era atâta mizerie… Chiar dacă nu sunt locuite comunitatea împreună cu preotul paroh ar trebui sa igienizeze aceste imobile… Păcat.. Poate ar trebui o curățenie de primăvară pe ambele paliere…”, a scris un enoriaș.

”Nu mi se pare normal sa postați aceste fotografii spre a rusina pe preotul din sat”

”Nu mi se pare normal sa postați aceste fotografii spre a rusina pe preotul din sat. Cred ca era de ajuns sa-i spuneți în privat sau sa-l sancționați dacă a încălcat Regulamentul BOR, dar nu sa-l puneți la stâlpul infamiei pe Facebook. Absolut îngrozitor acest mod de penalizare”, a scris un alt credincios.

”Aceasta postare nu este spre rusinarea Parintelui ci spre sensibilizarea noastra a tuturor sa fim darnici si milostivi si sa ajutam fiecare cu ce putem pentru a crea niste conditii decente de trai Parintelui”

”Ma gindesc ca aceasta postare nu este spre rusinarea Parintelui ci spre sensibilizarea noastra a tuturor sa fim darnici si milostivi si sa ajutam fiecare cu ce putem pentru a crea niste conditii decente de trai Parintelui. Asa vad eu aceasta postare! Nu toti Preotii traiesc in lux!”, a postat un alt enoriaș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava