Concert pascal
MOPAN Suceava

Se pare că, Cosmina Păsărin (40 de ani), preferă să își trăiască iubirea discret și la distanță de ochii curioșilor. Fosta prezentatoare TV de la „Vorbește lumea” (PRO-TV) se iubește în taină, de câteva luni, cu dj-ul Alex Gully, un bărbat mai tânăr decât ea cu patru ani. Pentru că a fost ziua lui de naștere, cei doi porumbei au dat o fugă până la mare, potrivit click.ro.

Discretă din fire, atunci când vine vorba de viața sa personală, Cosmina Păsărin, nu a postat nicio fotografie cu actualul său partener de viață, cum au sărbătorit, însă Alex Gully, mândru din cale afară de partenera lui, dar și de relația pe care o are, a publicat o imagine cu el și cu Cosmina, de la malul Mării Negre, de pe nisipul fierbinte.

Chiar dacă relația lor evoluează frumos, bruneta mărturisea reporterilor Click!, recent, că nu se gândește momentan, să devină mamă: „Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine.”, a declarat aceasta.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-de-fericita-este-cosmina-pasarin-in-bratele-2279584.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava