Concert pascal
MOPAN Suceava

Toată lumea o ştie de mică, atunci când a lansat „Ghiţă”, piesa care a înconjurat lumea şi din care încă mai primeşte drepturi de autor. Cleopatra Stratan face bani încă din copilărie şi iată că, la 19 ani, are în continuare contracte foarte bune, chiar şi în pandemie, căci este solicitată de mai multe firme şi are şi concerte, notează click.ro.

Încă de mică şi-a lansat propria păpuşă şi hăinuţe asemănătoare cu cele purtate de ea în videoclipurile ei, mai ales cele din piesa care a făcut-o celebră. În continuare face muzică, este compozitor şi textier, colaborează cu mai mulţi artişti de la Famous Production, iar atunci când are concerte primeşte sume colosale, mai mari chiar decât soţul ei, dar şi decât tatăl, cunoscutul Pavel Stratan.

„Cleopatra Stratan câştigă sume între 4.500 şi 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soţul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte”, au spus pentru Click! surse din preajma solistei. Cântăreaţa care s-a mutat deja în Bucureşti după nuntă cu partenerul ei este în continuare solicitată să apară la evenimente private şi emisiuni de televiziune.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cleopatra-stratan-face-bani-pe-banda-rulanta-la-19-ani

Cât ia Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de cântat. Solista face bani și din reclame la bijuterii și dulciuri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava