Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 3 octombrie, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 58 de ani și este mama unui adolescent de 16 ani cu care se mândrește enorm. Care sunt însă secretele ei de beauty și cum poate să arate astfel la vârsta ei, Romanița Iovan a povestit pentru Click!

„Am creat o capsulă, o colecție black&white, am făcut poze, având în vedere că am împlinit 58 de ani, sunt super happy! Eu sunt de părere că este un stil de viață în a avea grijă de tine! Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin. Poți alege ca două zile pe săptămână să faci fasting, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19 sau 20.00, depinde cum poți, până în 16 ore sau cel mai bine ar fi 18 ore. În acel timp trebuie să bei foarte foarte multă apă că dacă nu bei apă, nu ai făcut nimic. De fapt apa care se eliberează din organism înseamnă eliberarea toxinelor și contează foarte mult lucrul ăsta. După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. Eu practic sportul, nu costă bani.”, este de părere Romanița Iovan.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-face-de-arata-asa-romanita-iovan-avand-in-2216032.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava