Concert pascal
MOPAN Suceava

Artista Celine Dion a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din perioada următoare și să treacă de urgență pe tratament, notează click.ro.

Pe contul său de Instagram, Celine Dion a postat un videoclip în care le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea, din punct de vedere medical. Din cauza diagnosticului primit din partea medicilor, artista a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele. „Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să trăiesc cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Recent, am fost diagnosticată cu un sindrom neurologic foarte rar, care afectează un om la un milion”, a mărturisit Celine Dion, potrivit sursei citate, explicând faptul că aceasta este cauza spasmelor pe care le-a avut în ultima perioadă.

Sindromul Persoanei Rigide sau Sindromul Persoanei Înțepenite provoacă rigiditate și spasme la nivelul corpului și al membrelor, după cum informează Cleveland Clinic.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/celine-dion-cu-ochii-in-lacrimi-ce-diagnostic-2226243.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava