Concert pascal
MOPAN Suceava

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea! Fiica acestuia, Lidia, a făcut dezvăluiri uimitoare despre ultima zi din viața Tribunului. Momentul pierderii tatălui său o tulbură până astăzi, iar cuvintele prin care și-a presimțit sfârșitul sunt cu atât mai sfâșietoare, notează click.ro.

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Lidia a făcut mărturisit tulburătoare despre îndrăgitul său tată. Aceasta a povestit că toata viața, Corneliu Vadim Tudor și-a dorit să fie perfect absolut oriunde mergea.

Tânăra a spus că până și în vacanțe tatăl său își lua costumele cu el dorind să păstreze o imagine fără cusur. Aceasta a mărturist că după părerea ei tatăl său nu și-a dorit să afișeze vreo vulnerabilitate. Tocmai din acest motiv, politicianul a refuzat să meargă la spital de nenumărate ori sau chiar să se opereze.

Se pare că acestuia i-a fost teamă ca nu cumva presa să afle despre problemele sale, pe care le considera într-o anumită măsură slăbiciuni. Mai mult, de-a lungul timpului acesta nu a suportat gândul de a îmbătrâni, fiind un alt lucru pe care l-ar fi asociat cu vulnerabilitatea, potrivit sursei citate. De aceea Lidia consideră că tatăl său a trecut în neființă atunci când i-a fost acestuia mai potrivit, pentru că pentru ea și familia lor, pierderea tatălui ar fi fost sfârșietoare indiferent de moment.

Ziua de marți, 14 septembrie 2015, a fost fatidică pentru Tribun. La sosirea în unitatea medicală, eforturile depuse de medici au fost în zadar pentru că Vadim Tudor venise prea târziu. Evaluările medicale au dezvăluit că politicianul suferise nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace și intrase într-o stare critică de moarte cerebrală.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corneliu-vadim-tudor-si-a-prevestit-moartea-asta-2292126.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava