Concert pascal
MOPAN Suceava

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România și împreună au un fiu minunat, în vârstă de 2 ani. Totodată, aceștia își țin fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi pe rețelele de socializare, notează click.ro.

Dani Oțil și Gabriela își iubesc enorm băiețeleul și se dedică foarte mult creșterii lui în ciuda proiectelor și vieții agitate pe care o au. Tiago este cel care le aduce zâmbetul pe buze și pentru care sunt dispuși să facă tot ce este mai bun pe lume.

Cum tot timpul au câte ceva de făcut, de-a lungul vremii au schimbat pentru Tiago nu mai puțin de 6 bone, după cum a povestit Dani Oțil în podcastul realizat de Mihai Bobonete. Totuși dintre ele, una a avut o viață grea și ascundea un aspect care multor părinți nu le-ar face plăcere. Femeia a fost cercetată penal!

„Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală. Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a povestit Dani Oțil în podcastul realizat de Mihai Bobonete, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/primetime/dani-otil-si-a-angajat-o-bona-cercetata-penal-2316260.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava